700g kartofler
3 spsk olivenolie
200 g rød peberfrugt
100g asparges
1 spsk revet citronskal
1 spsk.citronsaft
1 spsk. citronpeber
1 dl persille
1 tsk. havsalt
solsikkekerner
Rengør kartoflerne og skær dem i halve. Vend dem i en blanding,
citronpeber og havsalt og bag dem i ovnen ved 200 grader i 40 eller til
de er møre.
Skær peberfrugten og asparges i ca. en tommelfingers længde og rist dem
på en varm pande i ca. 5 minutter. Vend dem sammen med de varme
kartofler og citronskal og citronsaft.
Inden servering vendes persille i salaten og drysses med solsikkekernerne.
Enjoy!
Fungerer godt sammen med Pomona Burger, men er i det hele taget en dejlig sidevogn til de fleste retter; kartoflerne kan med fordel skiftes ud med andre rodfrugter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar