søndag den 9. december 2012

Sådan laver du en vellykket sauce

Jeg kender mange som synes at det der med at lave en sauce er noget nær raketvidenskab.
Derfor har jeg lavet en simpel guide til hvordan du griber det an - og har succes med det!

Du skal bruge:
En varm pande
Et piskeris
Fedtstof
Krydderier - pulverform
1 teske Mel
Mælk
  1. tænd for og sørg for at panden er varm
  2. brug dit fedtstof - det skal ca. dække hele panden.
    Jeg bruger det fedtstof som jeg i forvejen har steget i, da det indeholder en masse smag
  3. put mel på panden og rør det ud i fedtstoffet til klumperne forsvinder.
    man kan sagtens bare røre det ud og derefter vente på at klumper stille og roligt opløses i fedtstoffet
  4. tilsæt mælk - har du ikke fået klumperne væk inden du hælder mælk i, så får du dem ikke til at forsvinde nu.
  5. kog det op, så saucen bobler hidsig og skru ned for panden, mens du rører rundt.
  6. tilsæt krydderier.
Det her er ca.nok til 2 personer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar